Menu
Your Cart
This is the Header Notice module, use it for promotional or other important messages.

NOW Vitamina C-1000 Complex Tamponata - 90 Tablete

NOW Vitamina C-1000 Complex Tamponata - 90 Tablete
NOW Vitamina C-1000 Complex Tamponata - 90 Tablete
-10 %
NOW Vitamina C-1000 Complex Tamponata - 90 Tablete
NOW Vitamina C-1000 Complex Tamponata - 90 Tablete
NOW Vitamina C-1000 Complex Tamponata - 90 Tablete
  • Cu 250 mg bioflavonoide;

Vitamina C este un nutrient solubil în apă bine cunoscut pentru rolul său vital în sistemul imunitar. Vitamina C este, de asemenea, necesară pentru producerea de colagen (o proteină structurală în țesutul conjunctiv) și, prin urmare, este importantă pentru sănătatea pielii, osului și articulațiilor. Vitamina C este necesară pentru metabolismul aminoacizilor, sinteza neurotransmițătorilor și utilizarea multor nutrienți, cum ar fi acidul folic și fier. Este de asemenea un antioxidant foarte eficient care poate proteja celulele și moleculele organismului de deteriorarea radicalilor liberi și reactivi Moleculele de oxigen generate în timpul metabolismului normal și expunerii la factorii de stres din mediu. Acest produs furnizează ascorbat de calciu, o formă tamponată de vitamina C, care este biodisponibilă și neacidă; Este îmbogățit cu Bioflavonoide, care funcționează sinergic cu Vitamina C.

Unele dovezi științifice sugerează că consumul de vitamine antioxidante poate reduce riscul anumitor forme de cancer. Cu toate acestea, FDA a stabilit că aceste dovezi sunt limitate și nu concludente.
Utilizare recomandata : 1 pastila dupa masa.

*Efectele utilizarii produselor comercializate de suplimente variaza de la persoana la persoana, iar ele pot diferi de cele descrise pe site.

Atentionari:

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos;

Contraindicat copiilor, femeilor insarcinate sau care alapteaza;

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic;

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici;

Spune-ti opinia

Notă: Codul HTML este citit ca si text!
Rău Bun

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities. 

79,20RON
88,00RON
  • Stock: In Stock
  • Model: 0700
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.