Menu
Your Cart
This is the Header Notice module, use it for promotional or other important messages.

Kevin Levrone LevroBCAA 4:1:1 - 300 Tablete

Kevin Levrone LevroBCAA 4:1:1 - 300 Tablete
Kevin Levrone LevroBCAA 4:1:1 - 300 Tablete
-14 %
Kevin Levrone LevroBCAA 4:1:1 - 300 Tablete
Kevin Levrone LevroBCAA 4:1:1 - 300 Tablete
Kevin Levrone LevroBCAA 4:1:1 - 300 Tablete

300 de tablete cu proprietati puternice anti-catabolice;

Complex revolutionar de aminoacizi;

Imbunatateste functionarea sistemului nervos;

Scade senzatia de oboseala;

Concentratie dubla de leucina;

Fiind un produs semnat Levrone Signature Series, Levro BCAA ofera un complex de aminoacizi revolutionar, creat de Kevin Levrone, unul dintre cei mai apreciati bodybuilderi profesionali ai Federatiei Internationale de Culturism si Fitness.

Avand un complex unic de aminoacizi cu catena ramificata BCAA, in raport de 4:1:1, LevroAmino Surge ofera cu fiecare servire cantitatea necesara de leucina, izoleucina si valina. In cazul Levro BCAA, accentul este pus pe leucina, care fiind intalnit in concentratii mai mari, ofera un sprijin suplimentar, prevenind procesele catabolice.

In timpul studiilor stiintifice, s-a constatat faptul ca aminoacizii in catena ramificata din compozitia Levro BCAA sustin recuperarea rapida si facila a muschilor, precum sprijina cresterea si protejarea muschilor in perioada de slabire si definire a masei musculare.

Mai mult decat atat, s-a demonstrat faptul ca datorita concentratiei suplimentare de leucina, Levro BCAA are imbunatateste capacitatea de functionare a sistemului nervos si scade senzatia de oboseala. Prin formula sa unica, semnata Kevin Levrone, Levro BCAA asigura un aport de 2 ori mai mare de leucina comparativ cu alte produse de pe piata.

Utilizarea recomandată: 3 cupe amestecate cu 250 ml de apă, de 1-2 ori pe zi, inainte si/sau dupa antrenament.

*Efectele utilizarii produselor comercializate de suplimente variaza de la persoana la persoana, iar ele pot diferi de cele descrise pe site.

Atentionari:

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos;

Contraindicat copiilor, femeilor insarcinate sau care alapteaza;

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic;

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici;

Spune-ti opinia

Notă: Codul HTML este citit ca si text!
Rău Bun

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities. 

99,00RON
115,00RON
  • Stock: In Stock
  • Model: Kevin Levron
  • Weight: 0.25kg
  • Dimensions: 1.00cm x 1.00cm x 1.00cm
Etichete: aminoacizi. bcaa
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.