Menu
Your Cart
This is the Header Notice module, use it for promotional or other important messages.

Gaspari Hyper Amino - 300g

Gaspari Hyper Amino - 300g
Gaspari Hyper Amino - 300g
-10 %
Gaspari Hyper Amino - 300g
Gaspari Hyper Amino - 300g
Gaspari Hyper Amino - 300g

Formula formula cu eliberare prelungita, pe durata intregii zile;

Faciliteaza cresterea si mentinerea masei musculare;

Creste nivelul de energie si rezistenta la efort;

Gaspari HYPER AMINO este unul dintre cele mai eficiente produse pe baza de aminoacizi de pe piata. Aminoacizii din compozitia sa cresc nivelul de energie si rezistenta pe parcursul antrenamentelor. Gaspari Nutrition a luat aminoacizi puternici si apoi i-a transformat cu o tehnologie energetica de ultima ora, astfel incat efectele lor sa fie vizibil mai repede si sa dureze mai mult. HYPER AMINO este un supliment alimentar menit sa stinga setea "greu de multumit" de atlet! Acesta include un sistem de eliberare rapida, alaturi un sistem de eliberare prelungita de energie, pentru a oferi un sentiment de stimulare extrem de rapid, de lunga durata.

Gaspari HYPER AMINO a facut un progres incredibil in imbunatatirea livrarii aminoacizilor precum si pentru imbunatatirea recuperarii. Conceputa pentru a fi utilizata inainte, in timpul si dupa antrenament, HYPER AMINO ajuta la pornirea sintezei proteinelor, care joaca un rol important in cresterea si recuperarea musculara.

Gaspari Nutrition reprezinta cea mai inovativa punte intre stiinta clinica si rezultatele din lumea reala. Oferind cele mai bune ingrediente si formule inovatoare disponibile pe piata, Gaspari Nutrition va da un avantaj in ceea ce priveste concurenta. Acest avantaj incepe cu ingrediente de calitate superioara si se extinde in facilitatea de productie certificata cGMP neegalata.

Utilizare recomandata: Amestecati 1 cupa cu 150-300 ml de apa, suc sau bautura preferata, intr-un pahar sau shaker. A nu se depasi 3 serviri in 24 de ore.

*Efectele utilizarii produselor comercializate de suplimente variaza de la persoana la persoana, iar ele pot diferi de cele descrise pe site.

Atentionari:

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos;

Contraindicat copiilor, femeilor insarcinate sau care alapteaza;

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic;

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici;

Spune-ti opinia

Notă: Codul HTML este citit ca si text!
Rău Bun

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities. 

85,00RON
94,00RON
  • Stock: In Stock
  • Model: Gaspari
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.