Menu
Your Cart
This is the Header Notice module, use it for promotional or other important messages.

Dymatize Amino Pro - 270g

Dymatize Amino Pro - 270g
Dymatize Amino Pro - 270g
Top Brand -14 %
Dymatize Amino Pro - 270g
Dymatize Amino Pro - 270g
Dymatize Amino Pro - 270g
  • 2,5g de BCAA
  • 212mg de electroliti
  • 2 g de L-Taurina
  • 1 g de L-citrulina
  • Fara Cofeina

Dymatize Amino Pro ofera hidratare avansata si aminoacizi pentru a sprijini rezistenta pe tot parcursul antrenament sau competiei. Reaprovizioneaza nutrienti esentiali, care sunt pierduti in timpul formarii si sprijina circulatia pentru a creste rezistenta dumneavoastra.

Amino Pro este stiintific formulat pentru a ajuta la mentinerea rezistenta in sus si defalcarea musculara in jos. Are 212mg de electroliti pentru a mentine hidratarea si a evita crampele. 2,5 grame de BCAA combinate cu 2 g de L-Taurina si 1 g de sprijin-L Citrulline sustin cresterea rezistentei, energiei si o mai buna circulatie.

In plus Amino Pro va ajuta sa va ajuta sa incepeti sa va recuperati in timp ce inca va antrenati. Gustul racoritor al Amino Pro este perfect pentru a utiliza in timp ce te antrenezi  sau pentru a va pastra energia pe tot parcursul zilei.

Utilizare recomandata: 1 cupa amestecata cu 300ml de apa rece in timpul sau dupa efortul fizic.

*Efectele utilizarii produselor comercializate de suplimente variaza de la persoana la persoana, iar ele pot diferi de cele descrise pe site.

Atentionari:

Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă variată şi echilibrată şi un stil de viaţă sănătos;

Produsul nu trebuie folosit de către persoanele cu probleme medicale serioase, sau de către femeile însărcinate şi care alăptează;

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

A nu se lăsa la îndemana şi la vederea copiilor mici.

Spune-ti opinia

Notă: Codul HTML este citit ca si text!
Rău Bun

Unlimited Blocks, Tabs or Accordions with any HTML content can be assigned to any individual product or to certain groups of products, like entire categories, brands, products with specific options, attributes, price range, etc. You can indicate any criteria via the advanced product assignment mechanism and only those products matching your criteria will display the modules.

Also, any module can be selectively activated per device (desktop/tablet/phone), customer login status and other criteria. Imagine the possibilities. 

75,00RON
87,00RON
  • Stock: In Stock
  • Model: Dymatize
Etichete: amino acizi , amino
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.